"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Milyen az ideális női cipő a céges partira

2019. december 16. - Burkon.Média

Egy cipő legalább annyira fontos és hangsúlyos része a kinézetünknek, mint maga a ruha. Nem beszélve arról, ha a cipőben egy olyan különleges eseményen szeretnénk megjelenni, mint a közelgő karácsonyi, céges parti.

Tovább

Zoknit szandállal, esetleg magassarkúval? Utánajártunk a nagy zokni mizériának: mit mivel érdemes, kell, esetleg illik viselni

Amikor az outfitedet tervezgeted, a legutolsó esetben – vagy talán még akkor sem - gondolsz a zoknira. Pedig ez a darab, illetve a hozzá szervesen kapcsolódó cipő is ugyanúgy a ruházatunk részét képezi, mint minden más.

Tovább

A bakancs is meghálálja a törődést - Ha ezekre figyelsz, több évig olyan lesz a cipőd, mintha új lenne

A téli cipők valamivel több odafigyelést igényelnek, mint a más évszakokban hordott lábbelik. Ha szeretnénk, hogy sokáig új maradjon a téli cipő, annak ápolására időt kell fordítani. Már vásárlás után célszerű ezt megkezdeni.

Tovább

Neked melyik Vagabond modell a kedvenced?

Valószínűleg számodra sem kérdés, hogy melyik Vagabond cipő volt az elmúlt év és az idei ősz legkedveltebb modellje. Hát persze, hogy a Casey. Nálunk legalábbis annyian keresték, hogy egy rövid ideig még készlethiány is kialakult. Természetesen most már újra rendelhetők, a jó hírről nemrég még az Instagramon is postoltunk.

Tovább

Fekete cipőt válassz az őszre!

Szerencsénk van az idén a divatszínekkel. A cipők tekintetében legalábbis ezzel nem nagyon kell foglalkozni. A trend ugyanis eléggé lekorlátozódik a fekete és a sötét színekre. Ahogy azt egy korábbi bejegyzésünkben is mutattuk, ebben az évszakban az Oxford cipők női változatai mennek majd leginkább, amik szinte kivétel nélkül mind feketék.

Tovább
süti beállítások módosítása