"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Milyen az ideális őszi cipő?

2018. október 12. - Burkon.Média

Leginkább lapost talpú, olyan, amit esős időben is tudsz hordani, mert nem csúszkálsz benne ide-oda. Nem ázik be és kényelmes egy hosszú munkanapon is. Meg meleg, hiszen ősszel már simán jöhet egy-egy esti mínusz. Szóval a legbiztosabb a bakancs.

650x650_toughgirl_62-654_1.jpg

Olyan, ami jól illeszkedik a bokához, és még zárt is. Persze a divatról se feledkezzünk meg! Az idei szezonban a rock-n-roll stílus nagyon megy. A klasszik, kicsit férfias bakancsok most kifejezetten népszerűek a nők körében. Sőt, minél rockosabb, annál jobb. A szegecsek, a fémes kiegészítők csak trendibbé teszik a cipőket. Ilyenek egyébként nálunk is kaphatók a Divatcipő webáruházban. A Tutto Bene bakancsok között meglehetősen sok ilyet találsz. Íme, egy ezek közül.

dsc_3080.jpg

Persze a nagy márkák is készültek hasonlókkal. A Vagabond és a Tamaris sem maradt le a férfias bakancs vonalról. Sőt, az utóbbi még külön blogpostot is szentelt az oldalán az avantgarde szetteknek. Vagyis azoknak az összeállításoknak, ahol a cipő nem kifejezetten nőies, míg a ruha igen is kiemeli a női szépséget.

 

dsc_1869.jpg

 

Szóval attól még, hogy férfias bakancsot választasz, lehetsz nőies az idén ősszel is. Simán összepasszol a két irány. Ahogy ezen a képen is látod.

650x650_toughgirl_62-653.jpg

A "Tough Girl” trend egyébként kicsit a szabadság érzetről is szól. Azt hangsúlyozza: nem attól lesz valaki nőies, hogy magassarkúban jár. Illetve azt is megmutathatod így, hogy nem is vagy olyan törékeny, mint azt a nőkről általában gondolják. A modern nők olyanok, mint amit a cipő is sugall: magabiztosak, mindkét lábukkal szilárdan állnak a földön.

650x650_toughgirl_62-654.jpg

Fotó: Tamaris

Te ilyen vagy? Mutasd ezt ki te is egy trendi őszi bakanccsal! Íme, a Divatcipő.hu webáruház kínálata.



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr7114297779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása