"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Aki kivárt, az jól jár - Most szinte minden cipőt leáraztunk

2018. július 23. - Burkon.Média

Egészen mostanáig vártál azzal, hogy beszerezd a nyári cipőt, szandált a nyaraláshoz? Jól tetted. Legalábbis, ha azt nézzük, hogy most minimum 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz. A Divatcipő webáruházban ugyanis megkezdtük a nyári leárazást. Gyakorlatilag minden cipő, szandál, saru akciósan vásárolható meg. Még a legjelentősebb márkák darabjai is.

A webáruház hírei között is postoltunk arról, hogy most a Vagabond, a Tamaris, a Claudio Dessi és a Pepe Jeans cipők is jóval olcsóbbak. De nem csak a márkákra célszerű koncentrálni. Akár stílus szerint is keresgélhetsz. Mondjuk, ha platform talpú cipőt keresnél, tudunk mutatni rengeteg akciós darabot. Mondjuk ezt.

 

_dsc7085.jpg

 

Ha a lapos talpú változatok jönnek be, szintén van bőven választék. Olyan is, ami extrább díszítéssel rendelkezik, kicsit etnósabb. Vagy olyan, amit egyszínű ezüst, rozé vagy arany pánttal láttak el a készítői. Ez például ilyen.

 

tutto-bene-szandal.jpg

 

De ne hagyjuk ki a felsorolásból a sportos cipőket se. Még ezt a népszerű flamingós Tutto Bene cipőt is leáraztuk 30 százalékkal.

flamingos_cipo_webaruhaz05.jpg

 

Illetve a papucsokat is. Most némelyik Birkenstock is olcsóbb. Szerintünk érdemes lecsapni rájuk.

birkenstock_eva_papucs.jpg

 

De ne dönts elhamarkodottan! :) Nézd meg inkább a teljes kínálatot, ehhez ide kell kattintani. Vásárolj olcsóbban!



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr8014130175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása