"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

A Vagabond ilyen cipőkkel készül az őszre

2018. augusztus 27. - Burkon.Média

Pár hétig még biztosan lehet a nyári cipőkben munkába járni. Szeptember első heteiben ugyanis még szuper idő lesz. Amolyan késő tavaszias hőmérsékletre kell számítani. Vagyis még azért ne tedd el a szandált és a papucsot. Ettől függetlenül azért nem árt már ránézni az őszi cipőkre.

Hiszen októberrel már a tíz fok alatti hőmérséklet is megérkezik. Szóval egyáltalán nem kapkodod el a vásárlást, ha már most elkezded nézegetni az őszi cipőket. Hozzánk is érkeznek már az új lábbelik, a gyártóknál ugyanis pár hete elérhetők a legújabb darabok.

A Vagabond például ilyen cipőkkel készül az őszre. Meg a télre. Ugyanis ez a cipő akár az igazán hűvös időben is felvehető.

vagabond_cipo_webaruhaz.jpg

 

Ez a darab viszont inkább kora őszre ideális. Amit egyébként Vagabond Dolores-nek hívnak.

vagabond_cipo.jpg

 

Ez pedig a Vagabond 2018-as őszi sneaker-je. Steve fantázianéven keressétek!

vagabond-sportcipo.jpg

Illetve nem mehetünk el szó nélkül a western stílus ihlette őszi bakancsok mellett sem. Úgy tűnik, az idén ősszel a Vagabond nagyon bízik a “Simone” western cipőkben. A többi lábbelihez képest erről sokkal többet postolnak. Ami persze lehet véletlen is…. De nem gondolnánk.

Mindenesetre szerintünk nem néz ki rosszul. Farmernadrággal például nagyon jól kombinálhatók ezek a cipők.

vagabond-oszi-cipo.jpg

Szóval a Vagabond ilyen cipőkkel készül az őszre. Ha tetszik a stílus, Vagabond cipők nálunk is kaphatók. Az új kollekció hamarosan megérkezik.

De addig is nézd meg itt, hogy jelenleg milyen Vagabond cipők kaphatók a Divatcipő webáruházban!

A következő postban pedig azt nézzük meg, hogy a Tamaris mit kínál az idei őszre. Nézz bele később is blogunkba!



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr1314205635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása