"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Ennyire menő még sosem volt a sportos papucs

2018. augusztus 01. - Burkon.Média

Soha nem volt még ilyen népszerű az uszodai, vagy más néven sportpapucs, mint idén nyáron. Ami egyrészt annak köszönhető, hogy egyre vékonyodik a határvonal a sportos és klasszikus utcai stílus között, másrészt annak, hogy a celebek is elkezdték viselni ezeket a darabokat.

Amíg pár éve csak a klasszikus, három csíkos Adidas-ban lehettél trendi, amikor sportos papucsban mentél az utcára, addig idén már a legkülönfélébb összeállítás esetén sem néznek meg. Mióta Rihanna, szőrmével díszített papucsban jelent meg egy eseményen, azóta nekünk is “szabad” merészebbnek lenni "papucsügyileg". De ugyanígy trendi lehetsz akkor is, ha apró kövek vagy nagy feliratok díszítik a klasszik sportos papucsot. Egyébként nagyjából két éve indult az egész divat, akkor kezdtek sorra feltűnni a nagy sztárok addig szokatlan papucsos összeállításban. A Glamour közölt is erről egy összeállítást, amiben megemlítik Miley Cyrus, Selena Gomez, Gigi Hadid és Rita Ora nevét is. Ők mindannyian tettek azért, hogy trend legyen a sportos papucs, utcai ruha összeállításból. Sőt, többen odáig merészkedtek, hogy még zoknit is felvettek a papucshoz - mondjuk egy Happy Socks-ot.

Szóval ma már az sem ciki, ha zokni, sportos papucs párosításban mész az utcára. Bevállalnád? 

Bármennyire hihetetlen, az irányzatot tényleg szeretjük. Nálunk, a Divatcipő webáruházban rengeteg ilyen papucs fogy. Keresett a Tutto Bene, a Pepe Jeans, az EVA Birkenstock, az Inuovo, a Gold and Gold és a Vagabond is.

 

Primo Valerio shoes (@primovalerio) által megosztott bejegyzés,

Mutatjuk is ezeket.

papucs-divatcipo.jpg

 36085063_209962969630660_1040286219197480960_n_1.jpg

 

Neked melyik tetszik? Válassz, és katt a rendelésre! Ha most, nyáron választasz, még egy remek akciót is elcsíphetsz.



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr3714155737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása