"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Újra jön a western csizma - sok más mellett ez is trendi lesz az ősszel

2018. szeptember 05. - Burkon.Média

Emlékeztek még a tavalyi cipő divat meghatározó elemeire? Például a masnikra? Ez az, ami az idén is trendi. Ha a cipődre kerül egy mini masni, már divatos vagy. Kis túlzással. De ugyanez a helyzet a szalagokkal is.

dsc_0031copy.jpg

Ilyen cipőket is találsz a Divatcipő webáruházban

Akár sportcipőre, akár alkalmi cipőre kerül a plusz díszítés, jól választottál. Ahogy akkor is, ha feltűnik a cipőn valamilyen “vad dolog”. Mondjuk tigriscsíkos a cipő felső része, vagy zebra-, leopárdmintás, esetleg krokodilbőr hatású elemek is kerülnek rá.

tutto_bene_oszi_cipo.jpg

Ez a cipő is kapható nálunk

A harmadik nagyobb trend, ami az idén ősszel tér igazán vissza: ez a western csizma. A női lábbelik közül talán ezek lesznek a legkeresettebbek. A legkülönfélébb megoldásokban találkozhatunk ezekkel. Vehetünk olyat, ami csak a bokáig ér, de olyan is kapható, aminek a szára egészen a vádli közepéig tart - ezek mind nagyon menők.

cipo_osz.jpg

Fotó: Pinterest

Ha pedig igazán divatos szeretnél lenni, olyat válassz ezek közül, amin felfedezhetők a western csizma jegyei és mondjuk tigriscsíkokkal díszített. A western csizma jegyein az elálló szárat és a hegyesebb orr részt értjük.

Ha nem vagy oda a díszítésekért...

Azok, akik az egyszerűbb, az egyszínű változatokat kedvelik, nézzenek rá a barna cipőkre! Az idén ugyanis a barna az új fekete. Pontosabban a fekete mellett a barna cipők is kifejezetten trendinek számítanak.

Ja, és ha már a cipők orr részét megemlítettük - a western cipőket nem számítva -, az idén a szögletes megoldások kerülnek előtérbe. Meg a sportos, elegáns párosítás. Rengeteg olyan cipőt találni nálunk is, amik hétköznapi öltözékhez és elegáns ruhákhoz is bátran felvehetők. Például ez is.

vagabon_2018_osz_cipo.jpg

A legújabb Vagabond cipőket is megtalálod nálunk

És hogy mi alapján mondjuk, hogy ezek az idén a divatosak? Egyrészt a hozzánk érkező árukészlet alapján. Másrészt a Who what wear naprakész összeállítása szerint, ahol rengeteg márka kínálatát áttekintve gyűjtötték össze az őszi divat főbb jellemzőit.

Te is trendi cipőt keresel az őszre? Nézz körül a Divatcipő webáruházban! Rengeteg új darab érkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr7114224327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása