"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Zokni + szandál? Fura összeállítás, de ez most a divatos

2018. augusztus 06. - Burkon.Média

Korábban írtuk, hogy ma már nem ciki, ha kivillan a zokni a nadrág alól. És arról is postoltunk korábban, hogy akkor sem néznek már meg, ha shortban és lábszár középig felhúzott zokniban jelensz meg.

Plusz a sztárok után most már a hétköznapi embereknél is kezd átmenni az a vélekedés, hogy a papucshoz és a szandálhoz is lehet zoknit viselni.

Persze nem egészen “apukás” megoldással. Sokkal trendibb formában. Mondjuk ahogy azt a bohókás mintájú zoknikat gyártó cégek is javasolják. Merthogy ilyen cégből egyre több van. Szóval láthatóan újabb üzleti rés keletkezett a zokni trendivé válásával.

daff889ba507b15b83ddbe70441332dd.jpg

A Happy Socks, egy svéd zoknigyártó cég például nagyon ráérzett a dologra. Pontosabban a vásárlóik. Nem egy olyan fotót találni ugyanis a közösségi oldalakon, amin zokni + szandál párosítás látható. Például ez.

 

Happy Socks (@happysocks) által megosztott bejegyzés,

 

De a Birkenstocknál is tudják, hogy az ősz beköszöntével nem kell véget érnie a papucsszezonnak. Szerintünk a gyapjú zokni kiválóan összepasszol az Arizona papucsukkal. És milyen igazuk van.

 

679b3bda593585d1ba15e88d2377abf1.jpg

 

Ugyanakkor ma már nem csak hipster összeállításhoz lehet zoknit párosítani. A klasszikus női lábbelikhez is nyugodtan felvehetjük. Magassarkúhoz, alkalmi szandálokhoz is ideális választás lehet egy egyszínű változat. Mint ezen a képen is.

1434b8462cdf2aa4c6a871c2944afd3d.jpg

 

Neked tetszenek ezek a megoldások? Ha hasonló szettett szeretnél, megfelelő lábbelit találsz hozzá nálunk. De akkor is érdemes körbenézned a webáruházunkban, ha a klasszikus, hagyományos összeállítást részesíted előnyben. Szandál, papucs, magassarkú tippek itt. 



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr5814165189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása