"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Magassarkú helyett sportcipő? Ez a 2018-as trend

2018. június 28. - Burkon.Média

Egyre többek válaszolnak erre a kérdésre igennel. Az Egyesült Államokban legalábbis 37 százalékkal nőtt a sportcipők eladása, míg a magassarkúaké 11 százalékkal csökkent. Igaz, ez a tengeren túli adat, de hasonlókat tapasztalunk mi is a Divatcipő webáruházban.

28766510_1037321249739491_5331354011310227456_n.jpg

A sportos cipő manapság mindent visz. És ezt a gyártók is nagyon jól tudják. Ezért készítenek olyan lábbeliket is, amik akár elegánsabb ruhadarabokhoz is felvehetők. Persze nem azt mondjuk, hogy kimentek a divatból a magassarkú cipők, csak annyit: kicsit háttérbe szorultak az utóbbi időben. Leginkább akkor vásárolunk manapság magassarkú cipőt, ha valamilyen alkalomra készülünk. Hétköznapi viseletként már szinte kizárólag a sportos cipők jöhetnek számításba. Ez a divat egyébként összhangban lehet azzal is, hogy kicsit több szabadságra vágyunk az életben. Nem szeretjük a kötöttségeket, a kényelmetlenséget. A lazasághoz pedig kevésbé passzol a magassarkú. Ha pedig kényelemre és szabadságra vágyunk, akkor nem kérdés, hogy sportcipőt választunk.

De milyet?

Gyakorlatilag mindegy. Ha már sportos a kialakítása, trendi vagy. De ha igazán követnéd a divatot, a retro vonalon keresgélj! Mondjuk ez a Tutto Bene cipő tipikusan a 2018-as trendet követi.

tutto_bene_sportcipo.jpg

Részletekért klikk a képre!

De említhetnénk ezt a Tutto cipőt is.

tutto_bene.jpg

Részletekért klikk a képre!

Vagy mondjuk a Pepe Jeans, a Vagabond és a Tamaris cipőket. Merthogy ilyenekből is számos sportos darabot találsz a Divatcipő webáruházban.

Kíváncsi lennél ezekre is? Kattints ide!

Ne feledd, a 2018-as év a sneakerseké. A jelmondata pedig: bármikor, bárhol és bármihez.

Jó böngészést!



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr414079913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása