"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Még csak most jön a nyár java - Vegyél nálunk kedvezményes áron cipőt az augusztusi fesztiválokra!

2018. július 27. - Burkon.Média

A nyár felén túl vagyunk és számos fesztivál le is zajlott, de ez nem azt jelenti, hogy már nem is számolhatunk nyári zenei programokkal. Sőt, a Sziget ugyebár minden évben augusztusban van. Idén 8-án kezdődik. De előtte lesz még egy FEZEN, ez a Fehérvári Zenei Napok.

pexels-photo-814049.jpeg

Plusz lesz az idén is SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok), B my Lake Festival, Strand Fesztivál Zamárdiban, WeLove Balaton Siófokon, Keszthely Street Fesztivál, OZORA Festival, Paloznaki JazzPiknik. Szóval van miből válogatni. És ez csak egy kis szelete a kínálatnak.

De miért is mondtuk el mindezt egy “cipős” blogban.

Hogy meg tudd indokolni magadnak, miért vásárolsz új, fesztiválozáshoz is kitűnő cipőt. :)

Szóval egyáltalán nem késő új darabok után nézni. Sőt, most még jobban is jársz, mint azok, akik már korábban bevásároltak. Hiszen szinte mindenhol megkezdődtek a nyári leárazások. Nálunk is lehet akár féláron is cipőt venni. De szinte minden lábbeli legalább 30 százalékkal olcsóbb.

Ha pedig bizonytalan lennél a cipővásárlást illetően, válassz olyan lábbelit, ami fesztiválra és majd őszre is jó lesz. Sok ilyet kapni nálunk: a sliponok, a sportos cipők mind ilyenek.

Kíváncsi vagy ezekre? A női lapos talpú cipőket itt találod, a sportos utcai cipőket pedig itt.

De szerintünk szandált és sarut venni sem rossz ötlet. A nyár fele még hátra van, és ahogy az előrejelzést nézzük, szeptemberben is meglehetősen nyárias idő lesz. Szóval két hónapot nyugodtan hordhatod a szandálokat és a papucsokat is.

Ha ezek közül választanál, ide kell kattintanod.



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr1714145453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása