"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Milyen az ideális női cipő a céges partira

2019. december 16. - Burkon.Média

Egy cipő legalább annyira fontos és hangsúlyos része a kinézetünknek, mint maga a ruha. Nem beszélve arról, ha a cipőben egy olyan különleges eseményen szeretnénk megjelenni, mint a közelgő karácsonyi, céges parti.

 A nők nagy műgonddal választják ki a legmegfelelőbb darabot, ami mind az esztétikai, mind a kényelmi szempontoknak maximálisan meg kell, hogy feleljen.

Gondoltad volna, hogy a gyengébbik nem akár 12 órát is eltölthet azzal, hogy gondolatban összerakja a legmegfelelőbb szettet? Ez pedig azt is jelenti, hogy már hetekkel az összejövetel előtt elkezdi foglalkoztatni a gondolat.

Ha te ezt valamiért elmulasztottad, és már csak néhány nap van hátra a partiig, akkor a legjobb helyen vagy. Segítünk neked választani.

Ajánlunk is néhány darabot a webáruházunkból.

A klasszikus alkalmi cipő fekete és magas sarkú. Ha pedig a sarkánál még meg is bolondítják egy kis fémes csillogással, akkor a siker garantált. Mint ennél a női cipőnél is.

noi-cipo-ceges-buli-01.jpg

Mindannyian mások vagyunk, ezért mindenkinek mást jelent az elegáns. S bár az előbb azt mondtuk, hogy az alkalmi viselet és a magassarkú cipő kéz a kézben jár, azonban nem biztos, hogy mindenki így van ezzel. Arról nem is beszélve, hogy a kicsit magasabb hölgyek nem biztos, hogy szívesen bújnak egy közel 10 centis sarkú topánba. Nekik lehet tökéletes alternatíva egy félmagas sarkú megoldás, mint ez a különleges sarokkal készült Laura Messi darab.

noi-cipo-alkalmi-cipo.jpg

Persze léteznek - így nálunk is kaphatóak - alacsony sarkú alkalmi cipők is. Ezeket viselve ötvözhetjük a kényelmet és az eleganciát. Hiába ugyanis a magas sarok, ha kényelmetlenül érezzük magunkat a cipőben, feszengünk, kiváltképp, ha még fájdalom is társul hozzá.


Nagyon fontos, hogy a kényelemről soha ne mondj le a szépség javára, máskülönben nem fogod felhőtlenül jól érezni magadat. Ha egyetértesz, ezt a cipőt neked találták ki.

noi-cipo-alkalmi-bulira.jpg

Anyag tekintetében az idén a bársony, a lakkozott vagy az ezek kombinációjából készült cipőkkel nem foghatsz mellé. Ezekből bőséges a választék nálunk is. Bátran válogass közülük!  




A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr8615349016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása