"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Ilyen lábbelit vigyél magaddal a nyaralásra!

2018. június 08. - Burkon.Média

Milyen lábbelit vigyünk a nyaralásra? Erre a kérdésre úgy lehet a legkönnyebben válaszolni, ha azt nézzük meg, hogy mit fogunk csinálni a nyaralás alatt. Ha nagyrészt "csak" strandolunk, egyértelmű, hogy vizes helyre való papucsot kell a csomagba tenni. Mondjuk olyat, ami azért ideális egy esti sétához is. A Birkenstock EVA papucsai például ideálisak lehetnek. Vagy egy klasszikus flip-flop. De ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor Birkenstock-ot nézel.

_dsc5843.jpg

De ez az átmeneti megoldás is kiváló lehet. Strandon is szuper, és az esti séta során is csinos leszel benne.

dsc_0185.jpg

Ha viszont inkább kirándulunk, mert a strandolás másodlagos, akkor a saru, a szandál lesz az ideális. Mégpedig az olyan változatok, amik jól illeszkednek a lábunkra, nem csúszkál bennük a lábfejünk. Fontos a jó rögzítés és a kényelem. No, meg a tartósság. Mi azt javasoljuk, hogy a puha talpú, bőr pánttal ellátott változatok között keresgélj. Ha ezek közül választasz, akár vízparti sétára is indulhatsz, és az esti nyaralós buliba is lesz mit felvenni.

dsc_00501.jpg

 

A harmadik eset, amikor már terepre is mész túrázni, vagy az egész nap a városnézésről szól. Ilyenkor valamilyen jól szellőző sportcipőre lesz szükséged. Mondjuk olyanra, amit akár szoknyához is felvehetsz, ha mondjuk csinosabb öltözékben kell megjelenned valahol. Ez simán előfordul a nyaralás alatt.

dsc_00981.jpg

Persze mindhárom verzióból is vihetsz magaddal egyet... De ha jól választasz, egy is elég lesz.

A legtöbb helyzethez egyébként a Birkenstock papucsok passzolnak. Erről ebben a bejegyzésünkben írtunk.

De azért nézz rá a teljes nyári cipő kínálatunkra itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr2114032746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása