"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Nyár. Papucs. Birkenstock

2018. június 01. - Burkon.Média

Nehéz lenne kényelmesebb nyári lábbeliket mutatni a Birkenstock papucsoknál. Amik egyébként nem csak, hogy kényelmesek, de egyre divatosabbak is. Míg pár éve furcsán néztünk azokra, akik a régi “gyógypapucsokhoz” hasonló lábbeliket vettek fel, addig ma irigyeljük azokat, akik Birkenstock-ot hordanak. Igaz az is, hogy az új kollekciók már kicsit eltérnek az eredeti “gyógypapucs” formától. Kapható belőlük lábujjközi és vékony pánttal készült változat is. És bővül a színskála is.

A barnás árnyalatok mellett bejöttek a divatosabb, fémes hatásúak. Sőt, a gumi változatokból már meglehetősen élénk verziók is kaphatók. Egy valami azonban nem változott az évek során, ez pedig a kényelmes parafa talp. Ez az, ami miatt igazán szeretjük a Birkenstock-ot. Kiváló papucs nyaralásra, ideális munkába, a gumis megoldásnak nincs párja a strandon. De otthonra is nyugodtan felveheted. Sőt, még talán alkalmakra is megfelelő lehet. Az egyszínű bőr változatok mindenképpen. De talán ez a mintás, keskenyebb pánttal készült is passzolhat egy nyár esti szetthez.

_dsc5831.jpg

 

Részletekért klikk a képre!

Ha a klasszikusabb Birkenstock-ok jönnek be, íme egy változat. Régi, de mégis új. A hüvelykujjnál lévő pánt rész kicsit frissít a régi megjelenésen.

_dsc5874.jpg

Részletekért klikk a képre!

Aztán, ha már a mintás papucsokat említettük, íme egy hagyományos pánttal készült, extra mintával díszített megoldás. Nyárra remek választás.

_dsc5818.jpg

Részletekért klikk a képre!

Ahogy ez a fehér, bőr verzió is.

_dsc5866.jpg

Részletekért klikk a képre!

Mivel egy színű, gyakorlatilag minden nyári szetthez passzol.

Végül egy élénkebb megoldás a strandra. Ez a rózsaszín papucs könnyű, kényelmes, és vizes közegben is helytáll. De szerintünk utcára is felveheted. A visszafogottabb színűeket mindenképpen.

Ez itt a rózsaszín.

_dsc5861.jpg

Részletekért klikk a képre!

Ez pedig egy rozé színű, klasszikus formájú, szintén EVA anyagból készült változat.

_dsc5814.jpg

Részletekért klikk a képre!

 

Neked melyik jön be? Kattints a szimpatikus papucs fotójára, vagy böngészd a teljes Birkenstock kínálatot a Divatcipő webáruház oldalán!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr7614017496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása