"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Ha a cipő trendi, legyen a táska is az!

2018. október 26. - Burkon.Média

Menő cipőhöz trendi táskára van szükség. Az összkép csak akkor lesz teljes, ha ez a két darab passzol egymáshoz. Ezt a hölgyek tudják, és mi is tisztában vagyunk vele. Ezért kerestünk egy olyan táska márkát, amelynek a darabjai dizájnban passzolnak a nálunk kapható cipőkhöz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Katie Loxton (@katieloxton) által megosztott bejegyzés,

 

A választás a Katie Loxton-ra esett. A londoni brand táskái között vannak olyanok, amik a sportos, hétköznapi cipőkhöz illenek, és igazán elegáns lábbelikhez is passzolnak. Nem mellesleg nagyon is trendi kiegészítőkről van szó. Szóval nem volt kérdés, hogy forgalmazzuk a Katie Loxton márkánt.

Milyen táskákat találsz nálunk?

Az idén nagyon trendi karika markolat számos táskánál megjelenik. Van több olyan Katie Loxton táska, ami lánccal toldott vállpánttal rendelkezik. És a mini verziók, az igazán apró táskák közül is van választék. Ja, és a boríték, mappa táskákat ki ne hagyjuk felsorolásból. Illetve a hátizsákot, ugyanis ilyenből is van pár a webshopban. Ez szintén nagyon megy mostanában. Meg kell jegyeznünk továbbá, hogy nem véletlenül látsz a legtöbb táskán apró arany díszítéseket. Ez is a 2018-as és a 2019-es divat egyik eleme.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Katie Loxton (@katieloxton) által megosztott bejegyzés,

 

A Katie Loxton márka nem csak táskában jó választás

Ha már a nálunk kapható kiegészítőkről írunk, meg kell említeni, hogy Katie Loxton márkájú kulcstartót és bőrönd jelölőt, útlevél-, igazolványtartót, noteszt és pénztárcát is találsz nálunk. Ezek szintén magas minőségűek, illetve illenek a Divatcipő más termékeihez.

Szóval Katie Loxton táskába való Katie Loxton kiegészítőket is beszerezhetsz nálunk. :)

 

Választanál ezek közül?

A táska és a kiegészítő kínálatért ide kell kattintanod. Azt pedig, hogy milyen, Katie Loxton táskákhoz passzoló cipőt választhatsz nálunk, azt itt tudod megnézni.



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr9914323623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása