"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Miért ne vásárolnál már most az őszre…? Főleg, ha akciósak a cipők

2017. július 28. - Burkon.Média

Aki most ügyes, töredék áron veheti meg a cipőjét az őszre. Ugyanis számos olyan modellt is leáraztunk, amit szeptemberben, októberben még nyugodtan lehet hordani. Sőt, még most nyáron is. Mutatjuk, melyekre gondoltunk.

Ilyen lehet ez a két Vagabond cipő. A slipon és a sportos verzió is nyugodtan hordható farmerrel, őszi szettel. De most, a nyáron rövid shorthoz is nyugodtan felvehetjük.

 

Ugyanakkor remek választás lehet a Vagabondnak egy magasított talpú változata is. A képen is látszik, hogy farmerhez nagyon megy ez a szín. Szóval hosszú nadrágos időszakban, az ősz elején biztosan hordhatod még.

 

Ahogy ezt a Nessi cipőt. Az előző bejegyzésünkben említettük már, hogy ezek a cipők nagyon népszerűek voltak tavasszal. Ami valószínűleg ősszel sem lesz másként. Úgyhogy ha Neked is bejönnek, csapj le rájuk akár még az akció ideje alatt.

 

 

A Converse cipők mellett nem nagyon kell érvelni. Egyértelmű, hogy ősszel is divatosak lesznek. Tudjátok, a Converse örök... Szóval nem nyúlsz mellé, ha beszerzel egy ilyet. Ha pedig ezt akciósan sikerül…

 

Végül egy klasszikus Claudio Dessi modell. Tavasszal, nyáron, ősszel… Mindig trendi. A piros szín pedig eléggé vagánnyá teszi, ami az őszi színek mellett is jól mutat majd. Nézz rá erre is!

claudio_dessi.png

 Ha pedig arra lennél kíváncsi, milyen cipőket áraztunk még le, ide klikkelj!

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr2112697259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása