"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Te mihez vennéd fel a Converse cipődet?

2017. április 14. - Burkon.Média

A legtöbben valószínűleg valami lezser outfitet mondanának. És jól gondolják, hiszen a Converse cipők valahogy mindig a lazasághoz, a szabadsághoz voltak köthetők. Ez ma sincs másként, a neten fellelhető “How to wear Convers” összeállítások is ezt igazolják.

De azért a lezser kategória elég tág, és mint az alábbiakban látni fogod, a Converse cipő szoknyához, sorthoz és farmerhez is remekül illik. Bármilyen színűről is van szó.

Merthogy a Converse cipők rengetegféle színben kaphatók. Nálunk is legalább hat különböző szerepel a kínálatban. Ezt az üzletünkben készült Instagram fotónk is jól illusztrálja.

De térjünk vissza  a Converse cipőkhöz illő ruhadarabokra!

 

Így, tavasszal elsőként egy könnyű megoldást mutatunk.

 

Hétköznapi, ettől függetlenül nagyon trendi. Nincs mit különösebben hozzáfűzni. Szerintünk pont az egyszerűségétől lesz egységes ez a megjelenés. A szettben lévő cipő is pont olyan, mint maga az összeállítás. Egyszerű és trendi.

Ha bejön ez a tradicionális Converse cipő, és többet szeretnél tudni róla, ide klikkelj!

A következő képen egy ugyancsak hétköznapi viselet, de már egy kicsit merészebb összeállítás látható. Legalábbis, ami színeket illeti.

Egyébként egy ilyen outfit többféle élénk színből is kivitelezhető. Ahogy említettük, Converse-ből van választék bőven. De egyébként a képen látható színhez hasonló nálunk is kapható a Divatcipő webáruházban. Itt megnézheted, hogy pontosan milyen.

A harmadik összeállítás már inkább egy nyári szerelés. Szoknya, top, ráadásul a pálma leveles minta is a jó időt juttatja eszünkbe. Igazi nyaralós összeállítás... És annak ellenére, hogy “jó idős szett”, egyáltalán nem furcsa hozzá a magasabb szárú Converse cipő.

Simán felvehető így is. A Conversne-nél nincs szabály. Lazaság van :)

Ha magas szárú Converse cipőt keresel, itt nézz körbe

A végére pedig még egy remek, “nyárváró szett”.

Szerintünk az ilyen összeállítások az idén nagyon trendik lesznek, piros Converse-szel mindenképpen, de más színű cipő is számításba jöhet 2017-ben. Mikor hordjunk élénk színeket, ha nem nyáron?

Mindenesetre ha piros Converse cipőt keresnél, a Divatcipő webáruházban találsz ilyet is. Ezek feltérképezéséhez ide kell klikkelned.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr6612426125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása