"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Összegyűjtöttük, hogy mi mit szeretünk annyira a Birkenstock EVA modelljeiben

2018. július 13. - Burkon.Média

Tudjátok, ezek azok a Birkenstock papucsok, amik nem parafából és bőrből készülnek, hanem műanyag- , gumiszerű anyagból. Ami egyébként nem egészen gumi, a pontos elnevezés: etilén-vinil-acetát, azaz EVA. Ez egy olyan anyag, ami teljesen ellenáll a víznek, könnyen tisztítható, nagyon könnyű és nem is sérülékeny.

Egyebek mellett ezért is kiváló a strandra és a nyári mindennapokra. Akár a kerti teendőkhöz is. Tipikusan olyan papucs, amit lehet nyúzni. Ha koszos lesz, egy perc alatt lemosható, és nem is fog megsérülni, ha annyira nem vigyázunk rá. Továbbá olyan könnyű, hogy szinte nem is érezni, hogy rajtunk van. Plusz - és ez nagyon fontos -, ahogy a klasszikus Birkenstock papucsok, ezek is anatómiailag kialakítottak. Vagyis teljesen a láb formájához igazodnak. Illetve párnázott is. Így meg sem érezzük, ha esetleg keményebb talajon közlekedünk.

birkenstock-de-cw19-clp-eva-100-d.jpg

A Birkenstock EVA papucsok teljesen személyre szabhatók. Sok más strandpapuccsal ellentétben ezeken csatok is találhatók. Így a felső pántot könnyedén a lábad formájához igazíthatod.

És nem csak egy verzió kapható belőle. A Birkenstock EVA-ból Madrid, Arizona, Gizeh és Rio is vásárolható. A legnépszerűbb modell ezek közül természetesen az Arizona - ahogy klasszikus változatokból is.

Színeket tekintve is nagy a választék. Nálunk, a Divatcipő webáruházban is többféle kapható. Az egészen élénk rózsaszíntől kezdve a visszafogott feketéig.

Megnéznéd a teljes kínálatot? Ide kattints! Férfi és női modelleket is találsz nálunk. Ja, ami szintén nem elhanyagolható infó: a Birkenstock EVA jóval kedvezőbb áron kapható, mint a klasszikus változatok.



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr1714111399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása