"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

A mi postunk is feltűnik az Inuovo Instagram oldalán - Nézz rá Te is!

2017. július 05. - Burkon.Média

Kalandoztunk egy kicsit az Inuovo Facebook és Instagram oldalán. Örömmel láttuk, hogy rengeteg olyan új szandált mutatnak ezeken a felületeken, amilyenek nálunk is kaphatók. Ráadásul a mi Instagram oldalunkra feltöltött képünket is megosztották az Instagramon. 

De érdemes ránézni a többi Inuovo instafotóra is. Nagyon jó szandikat és papucsokat postoltak. Nagyrészt olyanokat, amik megtalálhatók a mi webáruházunkban is. Vagy legalábbis hasonlót.  

 

 

Ez a szandál péládul itt érhető el.

 

 

Hasonló szandál kapható nálunk is - magasított és laposabb változat is. Ezek így festenek a mi instánkon.

 

 

No de térjünk vissza egy kicsit a bevezetőben említett Inuovo oldalon kiemelt fotóra. Ezen a képen Halmosi Viki postja látható. 

 

 

Szóval ha bejön az Inuovo stílus, nézz körül a Divatcipo.hu-n. Ha még többet szeretnél megtudni a márkáról, ezt a korábbi bejegyzésünket ajánljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr1312642337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása