"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Mihez és hogyan hordjuk a Birkenstock papucsokat?

2017. június 04. - Burkon.Média

Az utóbbi pár évben nagyon trendi viseletté váltak a Birkenstock papucsok. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy a nemzetközi sztárok kezdtek el ilyen papucsokban járni, másrészt annak, hogy meglehetősen kényelmesek, könnyűek, jól tartják a lábat, vagyis egészségügyi szempontból is jó a választás.

A Birkenstock papucsok egyébként a kialakítást tekintve nem számítanak újszerűnek. Inkább a minőség és az egészségtámogató kialakítás az, ami kiemelkedik a többi hasonló papucs közül. No meg az, hogy a fiatalabb korosztály is szívesen felveszi az utcára is. Ahogy ezen a képen is látod.

 

A dizájn oké. De mit értünk az alatt, hogy egészséges a Birkenstock papucs viselete?

 

Azt, hogy a Birkenstock papucsokban lévő talpbetétek megtámasztják a talp ívét, így a sarkat ott tartják, ahol azt kell, és a lábujjaknak is lehetővé teszik a szabad mozgást.

A talp belső része egyébként közepes keménységű parafából készül. Ami abban segít, hogy megfelelő legyen a megtámasztás, de hosszú távon is kényelmes legyen a papucs. Ugyan elképzelhető, hogy elsőre kicsit merevnek tűnik majd, de mivel rugalmas anyagról beszélünk, ezért hamar felveszi a lábformánkat. Szóval teljesen egyedivé, a lábunkhoz alakul a papucs.

A Birkenstock papucsok többféle felsőrésszel készülnek. A legnépszerűbbek közülük a két pántosak, az Arizona papucsok. De a Madrid névre hallgató lábbeliket is egyre többen keresik - ezek az egy pántos verziók. És a legújabb, színes EVA darabok is egyre kelendőbbek.


Részletekért klikk a képre!

Milyen öltözékhez vehetők fel? 

 

Farmerhez, szoknyához, elegáns outfithez. De legtöbben a lazaságot képviselő szettekhez hordják. Például ilyenhez. Sőt, van, aki zoknival is felveszi. Pár éve ez még elképzelhetetlen volt.

Szóval a Birkenstock amellett, hogy menő, még egészséges is a viselete, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Ha Te is ilyen papucsot keresel, nézz körül a webáruházunkban, ugyanis mi is elkezdtük forgalmazni. De mi nem kizárólag a hagyományos verziókat, hanem a legújabb, egészségügyi szempontból szintén bevizsgált színesebb darabokatis . Például ehhez hasonlót...

 

Ha kíváncsi lennél ezekre a darabokra, ide klikkelj!

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr5012562687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása