"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Ilyen slipin papucsok lesznek trendik az idei nyáron

2017. április 19. - Burkon.Média

Nem bírtuk ki, ezért megnéztük, hogy milyen új cipőkkel készül a Vagabond a nyári időszakra. Te is kíváncsi vagy ezekre?

Általános trendnek látszik, hogy előre törnek az úgynevezett slipin lábbelik. A slipont már sokan ismerik, de az előbbi talán még szokatlanul hangzik. Pedig valószínűleg egyre többet fogjuk hallani. A Vagabonddal összefüggésben mindenképpen. Az új női cipői között ugyanis több ilyet találni. Ezek a papucsok enyhén szögletes orral készülnek. Nagyon szolidak, de kifejezetten minőségiek. A képen látható darab is bőrből készült. Nagyon modern hangulatú lábbeli... Elegáns öltözékhez és farmerhez is kiváló választás lehet.

4305-240-09.jpg

Fotó: Vagabond.com

Ez lenne az Ayden modell. Ezek közül is a slipin változat.

A slipon pedig ilyen:

4305-040-46.jpg

Fotó: Vagabond.com

De a nyár közeledtével mi most inkább a slipin verziókat nézzük. 

Merthogy ez a trend kimondottan uralkodó lesz idén. Úgyhogy a lapos talppal, apró sarokkal készült minimal papucsokkal nagyon divatos lehetsz a nyáron.

Ilyeneket egyébként a Divatcipő webáruházban is találsz. Tamarisból ezüst színben (ezt itt tudod megnézni), Ovyé-ból pedig barnát

noi_cipo_papucs.png

Még több kép a fotóra kattintava

 

és feketét is.

noi_cipo_divatcipo_hu_1.png

Még több kép a fotóra kattintava

 

De ez még nem minden…

Ha többet tudnál meg Vagabond kínálatunkról, ide klikkelj! Amennyiben a tavaszi, nyári lábbelik között böngésznél, itt mutatjuk a legújabb darabokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr7712438017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása