"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Szereted a sportosan elegáns cipőket? - A Vagabond Kasai modellje tetszeni fog

2017. március 29. - Burkon.Média

A Vagabond Kasai modelljét nézted már? Utcára, farmerhez, rövidnadrághoz, szoknyához is bátran felvehető. Létezik belőle fűzős és klasszikus slipon, belebújós is… Elég népszerű 2017-es modell.

A Vagabond Kasai cipőket egyébként elegáns futócipőként jellemeznénk. A kényelme és a formája a futócipőkre jellemző, viszont a textil felsőrész és a szolid, visszafogott színei miatt simán felvehető elegáns ruhához is. Akár szoknyához. Egy korábbi bejegyzésünkben írtuk is, hogy a sport luxe stílus 2017-ben továbbra is népszerű trend, úgyhogy ezt a Vagabond cipőt is bátran hordhatod az elegánsabb ruháidhoz is.

vagabond_kasai_noi_cipo.png

Részletekért klikk a képre!

Ahogy említettük, a Kasai modellekből létezik többféle variáció. Nálunk a fűzősből legalább hatfélét találsz. De a slipon verzióból is bőven van választék.

vagabond_kasai_slipon_noi_cipo.png

Részletekért klikk a képre!

Megnéztük egyébként a Pinteresten, ki milyen szetthez hordja a Vagabond Kasai cipőket. Laza, farmeres összeállítást és elegánsabb szoknyás verziót is találtunk. Íme.

De az Instagramon is számos összeállítás között lehet böngészni. Nézz rá a #vagabondkasai hashtagre, ha inspirálódnál kicsit!

 

Ha pedig arra lennél kíváncsi, pontosan milyenek a Vagabond Kasai modellek és hogy mennyibe kerülnek ezek a női cipők, plusz kaphatók-e a méretedben, klikk ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr5212385429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása