"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Szőrbolyhok a cipőn! - Neked hogy tetszik?

2017. március 07. - Burkon.Média

Korábban írtuk, hogy a magas talp, illetve a rozé és az arany szín jellemzi a 2017-es tavaszi cipődivatot, ahogy azt is, hogy továbbra is népszerűek a slipon cipők... De nem egészen azok a darabok, amikre elsőre gondolnánk. Megjelentek ugyanis a cipőkön a díszítések: hol masnik, hol szőrbolyhok dobják fel megjelenést.

A Golse márka egyes darabjai például ilyenek. Az eredeti szőrrel borított felső rész elsőre talán túlzásnak tűnik, de hidd el, nem nyúlsz mellé, ha ilyet választasz. Igaz, kicsit bevállalósabbnak kell lenni, de miért ne lennél az?

golse_noi_cipo.png

Golse női slipon  

Tovább nézegetve a szőrmével díszített cipőket ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy találni közöttük visszafogottabb darabokat is. Ez a cipő hasonló az előbb mutatott női sliponhoz. Viszont itt már kicsit másabb a szőr elrendezése. De azért a díszítés mérete itt se kicsi… Ugyanakkor a vastag, fehér talp adott. Szóval ha ilyen cipőt választasz, maximálisan a 2017-es tavaszi cipőtrendnek megfelelő lábbelid lesz.

Exlusive női slipon  

Ha valamelyest szolidabb női cipőt keresel

A szőrmével díszített cipők divatját mutatja az is, hogy számos márka tervezett ilyen modellt idén tavaszra. A Claudio Dessi cipők között is találunk olyan slipont, ami egy plusz “szőrgombócot” kapott. Ez a lábbeli így néz ki.

Claudio Dessi női slipon  

Szerintünk jó választás. Ahogy a Iness velúrbőr cipője is. Ezen már teljesen visszafogott a szőr díszítés, és a talp sem annyira vastag. Vagyis ha szeretnél divatos lenni, de inkább a szolidabb megoldások jönnek be, nézd meg ezeket a cipőket!

 

Iness női slipon

Vagy pillants rá az Avanti márka cipőire. Ezek hasonlóak, mint az Iness lábbelik. Ettől függetlenül mégis van bennük valami egyediség. Talán a velúrbőr és a cipő színével egyező szőr, ami nagyon is trendivé teszi ezt a darabot… Neked hogy tetszik?

avanti_noi_cipo.png

Részletekért klikk a képre!

Te is hasonló cipőt keresel? A Divatcipő webáruházban folyamatosan találsz újdonságokat. Nézzd meg most, milyen új cipők érkeztek a napokban!

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr7012319979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása