"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Ilyen klassz Nessi cipők is kaphatók nálunk

2017. július 26. - Burkon.Média

Ráadásul most kedvezményesen, 30 százalékkal olcsóbban a tiéd lehetnek ezek is. No, de nézzük kicsit részletesebben, milyen trendi cipőket is gyárt a Nessi.

A márka Instagram oldalán nézelődve egyből azokkal a cipőkkel, papucsokkal és szandálokkal találkozhatunk, amik nálunk is nagyon kelendőek. Slipon-ból például ezt a verziót emelnénk ki.

 

 Igaz, pont ilyen pasztell színű nem kapható nálunk, de hasonlók igen. Például kékben.

 

 Ha a kék tetszene, klikk ideHa a rozégold, ide kattints. A piros változat pedig itt érhető el.

Ugyanakkor itt vannak a mokaszinek is. Ezerféle színben gyártja ezeket a Nessi, így nálunk is nagy a választék belőlük. Szerintünk érdemes ezeket is csekkolni - igazi nyári darabok.

Ha megtennéd, klikkelj ide!

 

No, de nem csak cipőket takar a Nessi márka. Hanem sarut és igencsak nőies magassarkút is. Az Instagram oldalon kiemelt darab például a Divatcipo.hu-n is beszerezhető. Most akár 30 százalékkal olcsóbban is. Ezért klikk ide.

 

 

Végül, de nem utolsó sorban a Nessi szandálokról is érdemes egy-két szót ejteni. Vagy inkább néhány képet mutatni. A fotók ugyanis szerintünk önmagukért beszélnek.

 

Érdemes ehhez hasonlóra is rákeresni a webáruházban…

 

... ahogy erre is.

 Csinos női szandálok tehát itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr3912691751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása