"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

2017-ben trendibb lesz a papucs, mint valaha

2017. április 03. - Burkon.Média

Az időjárási előrejelzést nézve már nem kell sokat várni a nyárias időre... Úgyhogy mi már nagyon készülünk a szandálos, papucsos időszakra. A boltunkba folyamatosan érkeznek a nyári lábbelik. Vagyis ha választanál valamilyen 2017-es trendi darabot, már megteheted.

Nézzük is, milyen papucsok és szandálok lesznek divatosak az idén.

A magasított talp, a platform stílus a szandáloknál is menni fog. De az ellenkezője, a teljesen lapos talp is divatos lesz az idén. Főleg azok a darabok, amiken pántok, díszítések is találhatók. A szandáloknál és a papucsoknál is visszatér a a törpe sarok. A Vagabond például ilyen szandálokkal jött ki 2017-re.

vagabond_szandal.png

Az anyagokat tekintve megjelenik a bársonyos hatás, és még jobban előre tör a bőr, mint korábban - ahogy ezt az előző képen is látod. De nem csak fekete és barna színben. Az idén az ezüst és az arany szín is trendi lesz.

noi_papucs.png

A csúcsos orrú papucsok is nagyon népszerűek lesznek ebben a szezonban. Mint ez az Ovyé bársonyos hatású papucs.

barsonyos_hatasu_papucs.png

De a tavaly felkapottá vált parafa talpú, klasszikus papucsok is menőnek számítanak majd. Főleg, ha egy kis ezüst is feltűnik rajtuk valahol. A képen egy Tamaris női papucs.

tamaris_noi_papucs.png

Egy biztos, a papucs 2017-ben trendibb lesz, mint valaha. Úgyhogy érdemes már most nézegetni a kínálatot. Ha ezt megtennéd, ide klikkelj. A Divatcipo.hu szandáljait pedig itt nézheted meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr9712398259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása