"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Ilyen cipőt válassz a felhajtott szárú farmerhez!

2017. március 03. - Burkon.Média

Ha a hétköznapi viseletről van szó, a legtöbbször egy laza felsőre és egy kényelmes farmerre gondolunk. De mi a helyzet a cipővel?

Hasonló a helyzet a lábbelit érintően is. Annál divatosabb, minél egyszerűbb. És minél egyszerűbb, annál kényelmesebb. Szóval nem véletlen, hogy a slipon női cipők a tavasz legkelendőbb darabjai. És nem csak kényelmesek, hanem nagyon divatosak is. Főleg egy felhajtott szárú farmerrel.  De, mint ahogy azt már egy korábbi bejegyzésünkben is említettük, ha igazán divatos szeretnél lenni, az átlagosnál valamivel magasabb talpú változatot is választhatsz. Akár ilyen, a képen látható Vagabond női cipőt.

Forrás

A farmert lezserül felhajtod, felkapod a cipőt, aztán már mehetsz is... Nagyon egyszerű, laza is trendi egy ilyen kollekció.

Vagabond női cipő  

No de meg kell említenünk az örök darabnak nevezett cipőket is. A Converse cipők ma is ugyanolyan divatosak, mint 10 éve. Sőt, talán most élik újra a virágkorukat.  Ahogy ezen a képen is látod, egy felhajtott szárú nadrággal hordott Converse női cipővel nem nyúlhatsz mellé.

Forrás

| Sportos, utcai cipő - Női cipők - Divatcipő webáruház  

Persze manapság egy kis extra bőven belefér a cipődivatba. Ha valami pluszra vágynál, ez a női slipon pont Neked való.

 

De az a kis extra lehet ennél szolidabb is. Mondjuk ez a Gold&Gold női cipő tipikusan az a darab, amire mindenki felfigyel a divatos rozégold színe miatt, de túlságosan azért nem tűnsz ki vele. Felhajtott szárú farmerrel ez is nagyon trendi.

arany_slipon_noi_cipo.png

Gold&Gold női slipon

És ahogy ez a Pinterestről származó fotó is mutatja, az arany slipon idén remek választás.

Forrás

 Ha Te is hasonló női cipőket keresel, mutatunk még párat. Nézz körül a Divatcipő webáruházban!

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr8712309733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása