"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Kíváncsi vagy rá, hogy idén tavasszal milyen női cipőben lehetsz igazán divatos? Annyit mondunk: vastag talp

2017. február 20. - Burkon.Média

Egy vastag talpú sportosan elegáns Vagabond női cipő biztosan nyerő lesz, ahogy a Marshall masnis fűzővel ellátott darabjai is. És ha már a vastagított talpat említettük, a Lea Gu cipőit sem hagyhatjuk ki a sorból. De mutatjuk mindezeket fotókon is.

Ami biztos, hogy idén tavasszal minden magasított talpú női cipő divatosnak számít. Különösen a sportosan elegáns darabok. Azok a cipők, amik bőr felsőrésszel rendelkeznek, és egy kis csillogó, ezüst vagy arany színnel dekoráltak, kimondottan trendik idén tavasszal.

Ilyenek az említett Lea Gu márka egyes darabjai is. Ezek az olasz női cipők elsőre talán kicsit extravagánsnak tűnnek. De hidd el, nem fogsz a kelleténél jobban kitűnni velük. De azért biztosan sokan megnézik majd.

Egyébként így néz ki ez a női cipő.

lea_gu_noi_cipo.png

Hogy tetszik? Oszd meg másokkal is!

Lea Gu női cipő  

Nagyon divatos ez a Lea Gu cipő is, szintén remek választás idén tavasszal.

lea_gu_noi_cipo_webaruhaz.png

Hogy tetszik? Oszd meg másokkal is!

Lea Gu női slipon

Ha magas talpú cipő és sportos elegancia, akkor Vagabond. Ez a női cipő biztosan tetszeni fog, ha a valamelyest visszafogottabb, mégis divatos, egyben minőségi cipőket szereted. A fotón látható Vagabond női cipő nem csak menőn néz ki, hanem garantáltan kényelmes is. Szóval mindennapi viseletnek is nyugodtan választhatod.

vagabond_noi_cipo.png

Hogy tetszik? Oszd meg másokkal is!

Vagabond női cipő  

Végül nézzük meg a “masnis” női cipőket is! A Marshall márka nem bízta a véletlenre a dolgot. A képen látható cipő minőségi bőr felsőrészt, nagy ringliket, vastag talpat, a belső oldalon cipzárt és természetesen nagyon trendi masnikat is kapott. Többféle színben is kapható. Ha gondolod, böngészd át a kínálatunkat!

Még több női cipő az Instagram oldalunkon. Kövess minket! 

Hogy tetszik? Oszd meg másokkal is!

Marshall női cipő

De ajánljuk a figyelmedbe a korábbi bejegyzésünket, amiben néhány trendi slipon női cipő bemutatásával foglalkoztunk - masnis cipőket itt is találsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr3312274541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása