"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Instagram postokon is mutatjuk, milyen új női cipők érkeztek

2017. május 04. - Burkon.Média

Néztétek már a legújabb cipős Instagram postjainkat? Ha nem, ebben a blogbejegyzésben mutatunk néhányat ezek közül. Egy kis kiegészítéssel :) .

 

Kezdjük ezzel a fotóval. Ezen Nana látható, méghozzá egy, a Divatcipő webáruházban kapható piros cipőben. Egészen pontosan ebben a Claudio Dessi lábbeliben.

 

Ezen a képen egy Alpino cipőt látsz. Ez egy nagyon kényelmes, bőr felsőrésszel kapható, rozégold, vaskos talpú lábbeli. Igazi divatcipős darab... Ha tetszik, itt többet is megtudhatsz erről a női cipőről

 

A Vagabond cipő mindig jó választás. A hétköznapokra akár a képen látható darab is megfelelő, elegánsabb megjelenéshez, nyári szettekhez pedig ezek a cipők lehetnek ideálisak.

 

És ha már elegánsabb megjelenés… A Divatcipő webáruházban közben érdemes ránézni a magassarkú cipőkre is. Rengeteg trendi darabot találsz. Kisebb és nagyobb sarkút is. Utóbbira jó példa ez a Victoria Gotti női körömcipő.

 

Nem mehetünk el szó nélkül a folyamatosan bővülő nyári kollekció mellett. Ezekről az Inuovo modellekről már korábban írtunk itt, a blogban. Ha bejön valamelyik, a webáruházunkban plusz infókat találsz. Szandálok itt, saruk itt.

 

Végül egy kiemelt szandál azoknak a hölgyeknek, akik az igazán nőies megjelenést kedvelik. Ez a női szandál 4,5 centiméteres platform talpat és 11,5 centis sarkat kapott. A webáruházunkban ezüst, rozégold és arany felsőrésszel is megtalálod.

Láthatóan jól teszed, ha követsz minket az Instagramon is, rendszeresen kerülnek fel ugyanis fotók a legújabb cipőkről. Ezeket érdemes átpörgetni néha. Ha pedig megtetszett valamelyik, pillanatok alatt megtalálhatod a webáruházban is! Ehhez ide klikkelj!

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr3912480321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása