"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Mit szeretünk annyira a fehér cipőkben?

2017. április 26. - Burkon.Média

Egyrészt azt, hogy egy újból felélesztett divatról van szó, ami azért sokaknak a fiatalabb korát idéz fel - az Adidas Superstar és a Convesre “tornacipő” időszakát -, másrészt a fehér cipő a legtöbbeknek jól áll, és szinte minden outfittel harmonizál. A fehér cipővel kontrasztos lehet az öltözékünk, ha sötétebb vagy színesebb ruhákat veszünk fel - ez pedig jól mutat. Ráadásul a fehér cipő még a manapság divatos virágos és csillogós kiegészítőkkel is harmonizál. Nehéz olyan szettet összehozni, amihez nem illik.

Nem véletlen tehát, hogy a legtöbbünk “cipőtárában” ott lapul legalább egy fehér cipő

 

A képen is látható cipő péládul passzol a munkába, iskolába felvett ruhákhoz, és jó az elegánsabb öltözékhez, például szoknyákhoz is. De a fehér cipő remekül illik a hét végi farmeres, melegítős szetthez is. Ahogy ezen a képen látod.

Vagyis ha jobban belegondolunk, egy jó fehér cipő igazi Jolly Joker. Mindenhez illik, így egy gyors öltözésnél is elég csak felkapnunk, és már mehetünk is.

Akár zoknival, akár zokni nélkül - lazán, ahogy jól esik.

Lényeges, hogy megjegyezzük:

Bármennyire is népszerűek a fehér cipők, azért még mindig felfigyelnek rá az utcán, vagyis ha szeretnénk, ha nem, a lábunkra irányítja a figyelmet. Azaz ha kicsit kitűnnél a tömegből, akkor a hófehér sneaker neked való.

Nálunk, a Divatcipő webáruházban is rengetegféle fehér cipő közül választhatsz. Az igazán egyszerűtől kezdve az extrább változatokig.

Itt van mindjárt a Bugatti két női cipője

bugatti_feher_noi_cipo.png

Részletek a képre kattintva

 

Ez például a saroknál kéken fénylik - elég extra.

Ez pedig egy lézervágott, lyukacsos felsőrésszel kapható.

bugatti_noi_cipo.png

Részletek a képre kattintva

De vastagabb talpú változatból is kínálunk fehér cipőt. Íme.

platform_talpu_feher_noi_cipo.png

Részletek a képre kattintva

Persze azért a Gold&Gold cipője is kapott egy kis pluszt.

És ha már a fehér cipőkről értekezünk, nem mehetünk el szó nélkül a Converse ikonikus “tornacipői” mellett sem. Ebből a márkából magasított szárút is kínálunk a Divatcipő webáruházban.

converse_noi_cipok.png

Részletek a képre kattintva

Ha bejönnek a fehér cipők, szerintünk érdemes ránézni a felsoroltakra, de a legújabb slipon lábbeliket is ajánljuk a figyelmedbe. Ezeket ide kattintva tudod megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr7412456317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása