"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Ha jó az idő, akkor slipon - De milyet válasszak?

Mutatunk pár remek 2017-es női cipő

2017. február 20. - Burkon.Média

A legtöbb nő odavan a slipon cipőkért. De vajon miért szeretjük annyira az ilyen belebújós darabokat? Pont azért, mert pillanatok alatt felkaphatjuk, és gyakorlatilag bármihez hordható - nem mellesleg menő is. És a választék sem kicsit belőlük. Mutatjuk

A slipon cipőkből létezik bőr, kifejezetten elegáns darab, kapható sportos kivitel és persze átmenet is a kettő között. Gondoljunk csak a Vans klasszikus darabjaira.

Ugyanakkor már nem csak a nagy múltú, gördeszkás körökben is nagyon elismert márka gyárt minőségi és strapabíró slipon cipőket. Nálunk, a Divatcipő webáruházban például a Golse, az Avanti, a Lucia Bosetti legújabb darabjai is megvásárolhatók. Nem is akármilyen kivitelben. Ha például bírod a figyelemfelkeltő megjelenést, a Golse bőr sliponja garantáltan tetszeni fog. A belebújós cipőt ugyanis eredeti szőrbojhokkal díszítették. Erről van szó.

 

Hogy tetszik? Oszd meg másokkal is!

Iness női slipon  

De kapható olyan slipon is, amit masni tesz egy kicsit extrábbá. Míg a Baranetti egyes példányai a vastagabb, 2 centiméteres talpukkal és fényes rozégold felsőrészükkel tűnnek ki igazán. Szerintünk jól néznek ki.

Hogy tetszik? Oszd meg másokkal is!

Golse női slipon

De ha már női slipon cipőkről van szó, nem mehetünk el szó nélkül a Claudio Dessi lábbelik mellett sem. Főleg akkor, ha bejön a kicsit vastagabb kényelmes talp és a manapság igen divatos rozégold és púder szín.

noi_cipo_claudio_dessi_slipon_cipo_webaruhaz_2.png

Hogy tetszik? Oszd meg másokkal is!

Claudio Dessi női slipon

Viszont ha egy teljesen egyszerű slipon lenne a vágyad, a Lucia Bosetti cipők között találsz magadnak valót. A magában mintázott bőrrel, a visszafogott megjelenésével ugyanis elegáns ruhákhoz és hétköznapi, sportosabb megjelenéshez is ideális választás.

lucia_bosetti_noi_cipo.jpg


Szóval, ha slipon cipőt szeretnél, nálunk biztosan találsz hozzád illőt. Ha gondolod, nézz körbe itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr5812190696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása