"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Idén is hódítanak az állatmintás cipők

2019. január 17. - Burkon.Média

Ahogy igaz a mondás egy-egy kiegészítő esetében, úgy igaz a lábbelire vonatkozóan is, miszerint a szép cipő öltöztet. Egy gondosan megválasztott darab, és máris királynőnek érezheti magát benne bármelyik hölgy.

Arra, hogy milyen szempontok fontosak a megfelelő cipő kiválasztásakor, eltérő válaszokat kaphatunk, függően attól, hogy egy ortopédust, vagy esetleg egy divatszakmában jártas szakértőt kérdezünk. Hogy megkönnyítsük a dolgodat, mi most ez utóbbira fókuszálva elmondjuk neked a 2019-es év első felére vonatkozó cipő trendeket.

Január eleje van, az újév első napjait írjuk. Ez az időszak azonban nemcsak a fogadalmak ideje, hanem például a “tisztogatásé”, a rendszerezésé is. De ne csak a fejünkben és a gondolatainkban tegyünk rendet, hanem a gardróbunkat is frissítsük fel egy picit, hogy legyen helye az új, divatos ruhadaraboknak, cipellőknek is.

Egy cipőtervezőnek ma nincs különösebben nehéz dolga a tekintetben, hogy jelenleg túlzottan sok új dolog nem készül, főként a régi trendek kerülnek felhasználásra, megújításra. Másrészt egy új darab megalkotásánál csakis a fantázia szabhat határt.

Gondoljunk csak a anyagválasztásra, a mintázatra vagy a fazonra, a lehetőségek tárháza végtelen. A különböző színes nyomatok és díszítések majdnem minden cipő esetében szóba jöhetnek, legyen az egy klasszikus utcai cipő vagy magassarkú.

Cipők területén – ahogy sok más helyen is - igaz, hogy egyes tervezők a feltűnőbb és erőteljesebb megoldásokat keresik, melyek azért a legtöbb esetben valóban el is jutnak a viselésig.

Fotó: Pinterest


A tollak és szőrmék mind a hétköznapi, mind az alkalmi cipők esetében előtérbe kerülnek majd. Ez a kialakítási forma elég hangsúlyos, ezért viseljünk bármit, a fókusz majdnem mindig a cipőn lesz.


Az állatminta szerelmesei továbbra is előnyben lesznek az idén. A tavaly óta tartó trend nem kopik ki, csupán átalakul. Az eddigi minták kibővülnek a leopárd és tigris mintákkal.

Fotó: Pinterest

A 2019-es cipő trendek esetén az edzőcipők és a Teva szandálok is új értelmet nyertek. Az edzőcipők ugyan már egy ideje kiléptek a konditerem falai közül, így ma már számos, egészen csinos darabbal is találkozhatunk az utcán, s ez a vonulat az idei év első felében sem enyhül majd.

Fotó: Pinterest

A Teva szandik bejövetele is érdekesen hat, de az elemzők szerint bizony ez is egy erősen meghatározó trend lesz a következő hónapokban. Ezek a szandálok mindenkinek ismerősek lehetnek, hiszen a klasszikus túra szandálokról van szó, amelyek a lehető legkényelmesebb viseletet teszik lehetővé. Az idén tehát nem csak a túrázók, de a divatrajongók is hordják majd ezeket (akár zoknival - képen).

Mint láthatjátok, az idén tavasszal sem marad kielégítetlen senkinek az ízlése sem a cipőválasztás terén: a klasszikus fazonok éppúgy reneszánszukat élik majd, mint a merészebb darabok.

Az aktuális divaton túl azonban egy dologról ne feledkezzünk meg majd a cipővásárláskor. Mégpedig arról, hogy a lábunkra életünk végéig szükségünk lesz, tehát csak olyan topánt válasszunk, amiért egy hosszú, rohangálós nap után is hálás marad a lábunk.

Stílusodhoz illő, a 2019-es trendnek megfelelő cipőt itt találhatsz. Katt!



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr7814567772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2019.01.27. 21:44:58

A topánkákat nagyon szeretem és örülök, hogy idén is divatosnak számítanak, az állat mintás cipőket viszont sosem értettem, olyan olcsónak tűnnek. Topánkákból láttam szépet meg olcsót, gondolom télen érdemes nyári cuccokat venni www.ujsagomat.hu/ccc/keszen-allsz-a-partira-keddtol-22-01-2019/
süti beállítások módosítása