"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Az utcai sportcipő vonalon is erős a Pepe Jeans - A Tinker Pro Seal mintás cipők különösen extrák lettek

2018. június 22. - Burkon.Média

A Pepe Jeans márkával hogy álltok? Nekünk nagyon bejön. Az 1973-ban alapított brand még most is tud nagyon menő dolgokat alkotni. Az 2018-as cipő kínálatuk alapján ezt legalább is nyugodtan állíthatjuk. Nagyon jól megfogták a mostani sportcipő divatot.

Az utcai casual trend vonalon például nagyot alkottak. Mind a férfi, mind a női cipőknél. Nézzétek csak meg ezt a “terepmintás” megoldást! A viszonylag visszafogott alapszínek mellett a minimal méretű élénk sárga és rózsaszín egyedivé teszi ezt a cipőt.

pepe_jeans_cipo_webaruhaz.jpg

 

De példaként említhetnénk ezt a verziót is.

 

Igaz, ezen nem jelennek meg a kiegészítő élénk színek. A stílus viszont egyezik. Vagyis a kényelmes talp, a futócipőhöz hasonló kialakítás. És a Tinker Pro Seal minta (terepminta) is megvan, amit a cipő oldalán látható apró feliraton megnevezve is láthatsz.

tpro_steal_cipo.jpg

Ez ekológikus bőr felsőrésszel készült cipő, de a Pepe Jeans textil, nyárra igazán kiválóan szellőző anyagból is gyárt lábbelit.

Ez egy klasszikus változat.

cipo_webaruhaz_pepe_jeans_sporrtcipo.jpg

Legalábbis, ami a formát illeti. Viszont az idén nagyon divatos aranyozott szín kevés ilyen sportcipőn köszön vissza. Szerintünk jó választás. Akár elegánsabb ruhához is felveheted.

Ha kicsit bevállalósabb vagy, ugyanezt a cipőt teljesen pink színben is beszerezheted a cipő webáruházunkban.

pepe_jeans_cipo.jpg

Végül egy darab az idén nagyon megerősödő retro irányból. Ez szintén Pepe Jeans női cipő. A szellős felsőrész, a paszteles színek és a klasszik forma igazán divatossá teszi.

 

pepe_jeans-noi_cipo-webaruhaz.jpg

 

Szerinted milyen?

 

Ha többet tudnál meg a Pepe Jeans cipőkről, körbenéznél, hogy nálunk, a Divatcipő webáruházban milyenek kaphatók és mennyiért, kattints ide!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr3014065071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása