"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Aranyozott pánt - ez nagyon megy az idén nyáron a szandáloknál és a papucsoknál

2018. május 25. - Burkon.Média

Azt már korábban írtuk, hogy az arany szín lesz az idei év nagy slágere. Visszafogott formában és egészen hangsúlyos verzióban is trendinek számít. Nálunk, a Divatcipő.hu cipő webáruházban is számos aranyozott szandál, saru és papucs kapható az idén. Olyan is, ami szintén trendi magasított talppal rendelkezik, és olyan is, ami klasszikus, lapos megoldással készült.

A márkák tekintetében talán az Inuovo a legerősebb. De Belliniből és természetesen Vagabondból is vannak “aranyos” darabok. Ez utóbbit az egyszerűség jellemzi. No, meg a kimagasló minőség. A képen látható Vagabond női saru természetesen bőrből készült, és nincsenek rajta felesleges kiegészítők. Csak az arany pántok és a minőségi, kényelmes lapos talp.

 

Részletekért klikk a képre!

Hasonló sarut egyébként az Inuovo is kínál. A koncepció szinte megegyező. Íme.


Részletekért klikk a képre!

Viszont az Inuovo-k közül nem az ilyen saruk a legnépszerűbbek. Ebből a márkából inkább a lent látható típusból választják a legtöbbet. Magasított, kényelmes talp. Vastag pántok - szerintünk jól néz ki.

 

Részletekért klikk a képre!

Stílusban hasonló a Bellini szandálja is. Ebből kétféle is kapható. Olyan, ami vastag pánttal készül és olyan is, ami a Vagabond saruhoz hasonlóan vékonyabb pánttal rendelkezik.

 

Részletekért klikk a képre!

 

Részletekért klikk a képre!

Viszont ennél a márkánál választható egy magasított sarkú változat is. Ezen a pántok kétféle módon is csillognak. Érdemes rápillantani.

 

Részletekért klikk a képre!

Végül pedig nézzünk meg egy papucsot is. Mondjuk ezt a Sara Milanit. Ez kicsit hasonlít az Inuovo stílusára, de azért felfedezhetők egyedi ismertetőjegyek is. A bordázott talp például ilyen. Az Inuovo-knak inkább sima a talpuk.

Részletekért klikk a képre!

És akkor még egy ráadás. Nem tudtuk nem megmutatni ezt a Claudio Dessi papucsot. Nem mondanánk túl visszafogottnak. De ennek a papucsnak talán nem is áll rosszul az enyhén túlzó csillogás. Nézd meg itt a részleteket.

Részletekért klikk a képre!

Még több papucs között böngésznél? Ide kattints! Ha pedig sarut, szandált keresel, itt nézz körbe!



A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr8514002952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása