"Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe." (Kenneth Cole)

Női cipő

Nem könnyű megtalálni a tökéletes magassarkú cipőt, de nekünk van egy tippünk

2018. március 23. - Burkon.Média

A magassarkúnál nőiesebb cipő nem létezik. Viszont aki egész nap egy magassarkúban szeretné hangsúlyozni a nőiességét, komoly kihívással szembesül. Hosszú időn át magassarkút viselni ugyanis nem könnyű. Ezt nem vitatjuk. És a Tamaris is hasonló állásponton van, ezért megalkottak egy olyan talpbetétet, ami abban segít, hogy könnyedén, boka- és talpfájdalmak nélkül viseld akar egész nap a magassarkú cipődet.

A Heart & Sole névre keresztelték a szabadalmaztatott megoldást. Ami nem más, mint egy olyan talpbetét, ami a lábszerkezetedtől függetlenül képes kényelmessé tenni a magassarkú cipőt.

Fotó: Pinterest

A talpbetéten három ponton helyeztek el plusz alátámasztást. Olyan talp részeken, ahol a legnagyobb nyomást fejtjük ki, miközben hordjuk a cipőt. Van, ahol jobban tart a talpbetét, míg máshol pont segít eloszlatni a nyomást. Mondjuk a sarok részen. De nem csak az alátámasztástól lesz különleges a talpbetét. A különböző rugalmas és ütéscsillapító rétegektől és a felhasznált anyagoktól is. Az alsó réteg az úgynevezett EVA (etilén-vinil-acetát) anyagból van, amit az ortopédiai szektorban is használnak. A második réteg Poron, amit sétacipőknél használnak “lengéscsillapítóként”. A felső és a befejező réteg pedig velúr, ami segít megelőzni, hogy a láb csúszkáljon a cipőben.

Csak a Tamaris cipők ilyenek?

Ezek a talpbetétek ugyan kivehetők, de sajnos csak a Heart & Sole cipőkkel kompatibilisek. Szóval ha igazán kényelmes magassarkút szeretnél, ilyet válassz!

Ha ezt tennéd, ide kattints.

 

 

Itt találsz még más márka által kifejlesztett, hasonlóan kényelmes magassarkú cipőket is. Klikk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noicipo.blog.hu/api/trackback/id/tr1613774270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása